بلاگفا و سلام دوباره گروه آشپزی
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )

بلاگفا

گروه آشپزی

همراهان همیشگی گروه آشپزی مدتی بود که به خاطر مشکلات به وجود آمده در سرورهای بلاگفا نتوانسته بودیم انجام وظیفه نماییم. حال که بلاگفا با قدرتی بیشتر بازگشت نموده گروه آشپزی هم با توانی چند برابر به ادامه کار خواهد پرداخت.

در این مدت هزاران پیام و ایمیل دریافت نمودم مبنی بر اینکه آیا گروه آشپزی به ادامه کار نخواهد پرداخت! خدمت شما بزرگواران باید بگویم تا زمانی که بلاگفا پا برجا باشد گروه آشپزی به روند خود ادامه می دهد .

خوشبختانه هیچ یک از دستورات آشپزی را از دست نداده ایم و پشتیبانی ماهانه موجود می باشد.به مرور زمان بی نظمی به وجود آمده اصلاح شده و دستورات طبخ حذف شده اضافه خواهد شد.

بچه های گروه آشپزی از شما دوست داران آشپزی و همچنین مسئولین بلاگفا به علت به وجود آوردن چنین محیط صمیمی سپاس گذار می باشد.

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


خورش با به
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )
مواد لازم

  • گوشت بدون استخوان 750 گرم
  • به 1 کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده 4 قاشق سوپخوری
  • روغن 150 گرم
  • شکر (در صورت تمایل) 2 قاشق سوپخوری
  • آبلیمو نصف فنجان کوچک
  • گوجه فرنگی یا رب
  • زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل

خورش با به

خورش با به

طرز تهیه

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

خورش ها و قلیه ها

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


میرزا کدو
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )
میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادنجان از کدو برای طبخ ان استفاده می شود.

 مواد لازم

  • کدو سبز500 گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • سیر 1 بوته
  • روغن 
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک
  • فلفل

 

 

میرزا کدو

میرزا کدو

طرز تهیه

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی وسیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

غذای ایرانی سنتی

غذاهای گیلانی

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


لبو پلو
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )
مواد لازم

  • مرغ پخته و ریز خرد شده 1 کیلوگرم
  • لبو پخته و خرد شده 4 عدد
  • اسفناج پخته شده: 100 گرم
  • برنج آبکش شده 3 پیمانه
  • پیاز سرخ شده1 عدد
  • زعفران ساییده شده 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

لبو پلو

لبو پلو

 

طرز تهیه

مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می‌دهیم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد می‌کنیم.

اسفناج‌ها را می‌گذاریم کمی نرم شوند. اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند .درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌ لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.

به خاطر اینکه لبو‌ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.

انواع پلو و چلو

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


به ترشی
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )

مواد لازم

  • به یک کیلو‌گرم 
  • سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر 
  • نمک

به ترشی

به ترشی

طرز تهیه

به‌ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به‌ها بریزید.

درب شیشه را محکم بسته و بگذارید 14 روز ترشی عمل بیاید.

ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.  

ترشی ها و شورها

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ته چین مرغ با قارچ
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )

برای چهار نفر

  • برنج 500 گرم 
  • سینه مرغ 1 عدد 
  • قارچ 200 گرم 
  • تخم مرغ 1 عدد 
  • ماست 2 پیمانه 
  • زرده تخم مرغ 2 عدد 
  • پیاز یک عدد 
  • زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم   

ته چین مرغ با قارچ 

ته چین مرغ با قارچ 

طرز تهیه

برنج را به مرحله آبکش کرده کنار می‌گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن را ریش ریش می‌ نماییم. قارچ‌‌ها را خرد نموده و کمی تفت می‌دهیم.

در ظرف جداگانه تخم‌مرغ و زرده‌‌ها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط می‌نماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن می‌کنیم. قارچ‌ها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم، در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را می‌ریزیم. قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می‌گذاریم تا بپزد. 

انواع پلو و چلو

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کباب چیکن ساتای
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 6 | نويسنده : | ( نظرات )

کباب سینه مرغ ساتای یا چیکن ساتای یک غذای تایلندی بوده که در نوع خود بسیار لذیذ می باشد.این کباب را می توان در کنار آنانس کبابی سرو نمود که به آن chicken satay pineapple هم می گویند.

مواد لازم

  • خامه ترش  2/3 پیمانه 
  • ریحان تازه دو قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذاخوری 
  • کره آب شده 1 قاشق غذاخوری 
  • ادویه تایلندی 1 قاشق چایخوری 
  • سیر رنده شده  1 حبه 
  • آناناس تازه 1 عدد
  • روغن 
  • سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم
  • برنج پخته شده 2 پیمانه 
  • فلفل قرمز تازه

کباب چیکن ساتای

کباب چیکن ساتای


طرز تهیه

برای تهیه سس تایلندی مخصوص این کباب، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه‌ها را به برش‌های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
مرغ‌ها را خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ‌ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس‌ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.

انواع کباب

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کشکبا
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )

مواد لازم

  • اسفناج یا برگ چغندر 1 کیلوگرم
  • گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
  • پیاز سرخ شده 2 عدد
  • جو پخته شده یک و نیم لیوان
  • کشک 1 کیلوگرم
  • پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری

کشکبا

کشکبا

طرز تهیه

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.

نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.

کشکبا نوعی آش بوده که از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز می باشد.

آش ها

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ته دیگ زعفرانی مرغ
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )

مواد لازم

  • ران مرغ یا سینه مرغ 4 عدد
  • برنج 4 پیمانه
  • محلول زعفران 2 قاشق سوپخوری
  • زرشک 2 قاشق سوپخوری
  • خلال بادام و پسته از هر کدام 2 قاشق سوپخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلـفل سیاه ی1 قاشق چایخوری
  • پودر سـیر 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • روغن حیوانی نصف پیمانه

ته دیگ زعفرانی مرغ

ته دیگ زعفرانی مرغ


طرز تهیه

مرغ را به نمک، فلفل سیاه و پودر سیر آغشته نموده و در ظرفی می‌ریزیم. پیاز را خلالی خرد می‌کنیم، به همراه آبلیمو و زعفران روی مرغ ریخته و 2  ساعت مواد را در ظرف در بسته و در یخچال می‌گذاریم تا مرغ کاملا مزه‌دار شود.

برنج را از سه ساعت قبل شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه نموده و آن را خیس کرده، سپس برنج را آبکش می‌کنیم.

کف قابلمه مناسبی دو الی سه قاشق روغن حیوانی و یک قاشق چایخوری محلول زعفران می‌ریزیم. ران‌های مرغ را کف قابلمه می‌چینیم. قابلمه را 15 دقیقه روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا کمی ران‌ها نیم‌پز شوند، سپس برنج آبکش شده را روی مرغ‌ها ریخته و روی برنج، زعفران می‌ریزیم و آن را به مدت یک ساعت دم می‌کنیم. در آخر بقیه روغن حیوانی را روی برنج می‌دهیم.در ظرف دلخواه برنج را برمی‌گردانیم و ته‌دیگ را با زرشک سرخ شده، خلال بادام و پسته تزیین می‌کنیم.
زرشک، خلال بادام و پسته را جداگانه بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها برود. خلال پسته و بادام اگر زیاد روی حرارت بماند، رنگ آن تیره میشود.
می توان از سینه و تکه های دیگر مرغ نیز استفاده کرد.
10 دقیقه آخر دم کشیدن برنج، خلال پسته و بادام را جداگانه به همراه یک قاشق چایخوری کره در کاغذ فویل پیچیده و آن را روی برنج قرار دهید تا نرم شود.

انواع خوراک مرغ و پرنده

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کرفس پلو
28 تير 1395 ساعت 16:51 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )

مواد لازم

برای چهار نفر

  • برنج 4 پیمانه
  • کرفس پاک کرده 400 گرم
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • سیر له شده 2 حبه
  • ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • پودر لیــمو امانی 1 قاشق مرباخوری
  • کره محلی 50 گرم
  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

کرفس پلو

کرفس پلو


طرز تهیه

گوشت چرخ ‌کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می‌نماییم. گوشت‌ها را از تابه در آورده و کرفس‌ را افزوده و تفت می‌دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه‌ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می‌دهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش می‌نماییم.

از کرفس و گوشت لابه‌لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می‌پاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می‌کنیم.

انواع پلو و چلو

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نويسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لينک هاي مفيد
 
دانلود مقاله و تحقیق
چت روم
دانلود آهنگ جدید

اخبار پرسپولیس
تبادل لینک
پخش پنیر پیتزا
Online music lessons
Oud lessons
درب ضد سرقت
پایگاه خبری بازخبر
دانلود آهنگ جدید موزیک سال
دکه خبر
منطقه 22 تهران
دستگاه لیزر
لیزر برش و حکاکی فلز
توری مش توری فلز
رویدادهای ایران و جهان
اجاره آپارتمان مبله تهران
لاغری
دانلود فیلم کنکور
تحصیل رایگان برای همه
رژیم لاغری سریع
فیتنس
برنامه بدنسازی
چاقی
چربی سوز
قرص لاغری
ساک دستی تبلیغاتی پارچه ای
دستگاه سنگبری و سرامیک بری
دستگاه سنگبری و سرامیک بری

طراحی قالب وردپرس

دستمال کاغذی
دستمال کاغذی تبلیغاتی
ساخت ایمیل
استخدام فریلنسر
بازار کار آنلاین
کسب درآمد اینترنتی
فریلنسر
تایپ در منزل
ترجمه در منزل
سایت برونسپاری
زبان بدن هیلاری کلینتون
دانلود
دستمال کاغذی تبلیغاتی
تور ارزان از مشهد
تور کیش از مشهد
طراحی سایت مشهد
تور دبی از مشهد
جاذبه های گردشگری-مجله
دستگاه تصفیه آب
دستگاه تصفیه آب خانگی
تصفیه آب خانگی
خرید دستگاه تصفیه آب خانگی
انکد دیکد انلاین تولز
دکوراسیون مغازه
اسکریپت ایرانی
کسب درامد اسکریپت بلگفا
تازه های تکنولوژی

قصر ناز چت ققنوس
چت روم ناز عسل
اصفهان چت دلسوز چت
گروه صنعتی محمودی
دستمال کاغذی تبلیغاتی
دستگاه تصفیه آب
دستگاه تصفیه آب خانگی
متخصص ارتودنسی
برندینگ
جراحی زیبایی بینی

انجام پایان نامه
رژیم لاغری سریع
قرص لاغری
لاغری
بهترین داروی لاغری
بهترین قرص لاغری
کنکور
بلیط چارتر
طراحی بنر حرفه ای
طراحی بنر
طراحی بنر تبلیغاتی
طراحی لوگو
طراحی آرم
طراحی آرم شرکت
طراحی بنر حرفه ای
طراحی بنر
طراحی بنر تبلیغاتی
طراحی لوگو
طراحی آرم
طراحی آرم شرکت
آگهی رایگان
خرید آپارتمان
خرید دوربین مداربسته
هوشمند سازی ساختمان
هوشمند سازی ساختمان
تشک رویا
دانلود آهنگ جدید دانلودستان
دانلود اسکریپت
بانک اطلاعات هتل
چت
اجاره آپارتمان مبله تهران
دابسمش ایرانی
دانلود پایان نامه ارشد
خرید پایان نامه ارشد

دانلود فیلم هندی
دانلود فیلم 2017
قیمت ایزوگام

خرید هاست
بهترین جراح بینی
فروش پایان نامه ارشد
دانلود پایان نامه ارشد
پایان نامه
پایان نامه ارشد حقوق
تجمیل الانف فی ایران

ابزار گرافیک
آموزش فتوشاپ
آموزش گرافیک
مشاوره حقوقی
وکیل
موسسه حقوقی
وکیل یاب
چت روم
پوکه معدنی قروه
چت
فلزیاب طلایاب گنج یاب
سایت ساز
طراحی سایت املاک
ژله وی پی ان ، وی پی ان
وی پی ان رایگان ، وی پی ان
ژله وی پی ان ، خرید وی پی ان
وی پی ان رایگان ، وی پی ان موبایل
دانلود اهنگ

دانلود آهنگ رپ
درب اتوماتیک
آموزش ازدواج و زناشویی
قالب وردپرس
عرقیات
بازی آنلاین
خرید vpn وی پی ان
جی تی ای | سمپ آنلاین
گاد لایف | زندگی مجازی
مرجع چیت و تقلب کانتر
طراحی چت روم
تهران موزیک
پیگیری وام ازدواج
پایان نامه حسابداری
دانلود پایان نامه
مرجع دانلود پایان نامه های ارشد
پایان نامه های ایران داک
مقاله و پایان نامه ارشد
پایان نامه ها
دانلود پایان نامه ارشد
مرجع دانلود پایان نامه های ارشد رشته عمران
دانلود فایل پایان نامه
سایت دانلود پایان نامه
پایان نامه ارشد
پایان نامه مدیریت
پایان نامه کارشناسی
گل و گیاه
سرویس وبلاگدهی وردپرس
درج بک لینک دائمی رایگان
پایان نامه برق
پایان نامه رایگان
بهار فایل
پایان نامه ارشد روانشناسی
ارشد فایل
اصیل فایل
دانلود پایان نامه ارشد
دانلود پایان نامه ارشد همه رشته ها
دانلود نمونه سوال دکتری
پایان نامه ارشد حقوق
پایان نامه
پایان نامه شیمی
پایان نامه عمران
پایان نامه کامپیوتر
پایان نامه اقتصاد
پایان نامه
پایان نامه ارشد صنایع
پایان نامه زبان
پایان نامه ارشد
پایان نامه کشاوری
پایان نامه تاریخ
پایان نامه های ارشد
فروش آنلاین نهال
پایان نامه حقوق
درج آگهی رایگان
مشاوره سئو
متخصص زنان و زایمان
باران چت
ناز چت
چت روم فارسی
بارکد خوان فروشگاهی
دکتر سلام
ققنوس چت
نونوچت/نونوگپ/نونوفان
دانلود رایگان کتاب و جزوات دانشجویی
rhinoplasty iran
پوستر دیواری
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لينک هوشمند





آمار وب سايت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 2114

آمار بازديد

:: بازديد امروز : 17
:: بارديد ديروز : 5
:: بازديد هفته : 17
:: بازديد ماه : 199
:: بازديد سال : 1288
:: بازديد کلي : 1288